Szenzáció: a Milan a szezon végén eladja Kakát

Infostart
2006. december 13. 13:36
Az olasz Milan először ismerte el, hogy hajlandó eladni a Real Madridnak jelenlegi legértékesebb játékosát, a brazil Kakát. A spanyolok régóta sürgették az olaszokat, mondják meg, mennyit kérnek a világbajnok középpályásért - s ők már fizetnek is. Az ára világrekordhoz közeli összeg.

Az AC Milan körülbelül 60 millió eurót kér Kakáért, ha ezt az összeget kifizeti a Real Madrid, a szezon végén megveheti a brazilt - értesült a triball.com.

A spanyol klub vezetői a hírek szerint rábólintottak az árra, úgy gondolják, hogy a közelmúltban aláírt tévés szerződésük megteremteni a pénzügyi alapját történetük második legnagyobb összegű vásárlásának.

Az összeg ugyanis majdnem világrekord, ennél többet csak 2001-ben fizettek futballistáért, Zinedine Zidane-ért. Az eladó akkor is egy olasz klub, a Juventus volt, a vevő pedig ugyancsak a Real Madrid.

Ha létrejön az üzlet, a Madrid elengedi a Juventushoz Robinhót, a Milan pedig a vételár birtokában tárgyalni kezdhet Berlusconi nagy álmáról, Ronaldinho megszerzéséről.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást