Beckham ismét reménykedhet

InfoRádió / MTI
2006. november 29. 15:22
David Beckham, a Real Madrid angol középpályása három kihagyott mérkőzés után, sérüléséből felépülve újra együtt edzett csapattársaival.

A 31 éves futballistának a bal térde volt begyulladva, de most úgy tűnik, a vasárnapi, Athletic Bilbao elleni bajnokin már bevethető állapotban lesz.

Beckham, aki ebben az idényben mindössze három mérkőzésen volt a Real kezdőcsapatának tagja, egyelőre még nem döntötte el, hogy a szezon végén lejáró szerződését meghosszabbítja-e a spanyol királyi gárdánál.

Szívesen költözne Tom Cruise közelébe

November elején az angol játékos először ismerte el: nagyon is érdekli a Los Angeles Galaxy ajánlata, mert nehezen viseli, hogy Capello nem számít rá a Real Madrid kezdőcsapatában.

Amerika ellenben tárt karokkal várja. Személyes jó barátja, a Los Angeles Galaxy tulajdonosa, Philip Anschutz milliárdos, a londoni Millennium Dome tulajdonosa mesés fizetést és állandó játéklehetőséget kínál neki.

Beckhamet ráadásul, feleségével, Victoriával együtt mindig is nagyon vonzotta, hogy Hollywood és barátaik, például Tom Cruise közelében élhessenek.

"Több ezer klub van a világon, amelyik szívesen szerződtetne egy ilyen képességű futballistát. A mi klubunk biztosan az egyik ezek közül. " - mondta az LA Galaxy elnöke, Alexi Lalas, az egykori válogatott játékos. Részletek itt!

Október 25-én a Real Madrid elnöke, Ramón Calderón közölte: hajlandó megválni David Beckhamtől a téli átigazolási időszakban.

Az angol középpályás ára csak ötmillió font, húszmillióval kevesebb, mint amennyiért a Madrid megvette 2003-ban.