A válogatott után klubcsapatából is kiszorulhat Király Gábor

Infostart
2006. november 16. 20:52
Angol lapinformáció szerint a Crystal Palace edzője elégedetlen Király Gábor játékával és már a szombati bajnoki előtt váltani szeretne. A magyar kapus azt nyilatkozta: lehet, hogy a télen távozik az angol másodosztályú együttestől.

A Crystal Palace vezetőedzője a jelek szerint Király Gábort okolja csapata gyenge szerepléséért (az együttes az angol másodosztály 20. helyén szerénykedik), ezért új kapust keres.

A Daily Mirror szerint "az excentrikus" Király némely hibája igencsak sokba került a szezon előtt az élvonalba jutást megcélzó gárdának, ezért Peter Taylor már a szombati, Barnsley elleni bajnoki előtt váltani szeretne a poszton.

A 30 éves kapus a Nemzeti Sport Online megkeresésére elmondta, hogy ő is a sajtóból értesült arról, hogy el akarják küldeni: "Peter Taylor nekem személyesen nem szólt, de bármi megtörténhet, az is, hogy elküldenek. (...) A Taylor-féle nyilatkozat mögött talán az is lehet, hogy nyáron lejár a szerződésem. A klub még pénzt szeretne belőlem látni, és nincs kizárva, hogy a téli átigazolási időszakban elad".

A hírek szerint Király Gábor utódja a Bolton volt válogatott kapusa, Ian Walker lehet. A magyar játékos a Nemzeti Sport Online-nak azt mondta, az angol hálóőr egyelőre egy hónapra kölcsönbe érkezett a Crystal Palacehoz.