Wayne Rooneyt beidézték a rendőrségre

Infostart
2006. november 15. 14:14
Wayne Rooney a világ legjobb csatára lenne, ha meg tudná fékezni az indulatait - mondja az angol futball több tekintélyes elemzője. A játékostársai ugyanakkor azt mondják, Rooney nem lenne ugyanolyan jó futballista, ha nem lobogna benne minden percben magasan a harci tűz. Lehet, hogy így van - de azért a pályán kívül nem ártana önmérsékletet tanúsítani. Nyolc hónapon belül másodszor idézték be a rendőrségre.

Legutóbb éppen ezen a héten járt a rendőrségen, beidézték őt október 15-ei botránya miatt. Akkor egy Manchester belvárosában lévő egyik éjszakai klubban okozott botrányt, az ökölvívó, Joe Calzaghe partiján. Rooney nehezményezte, hogy egy bulvárlap fotósa la akarta fényképezni...

A rendőrségi közlemény szerint "Nagy-Manchester rendőrsége beidézett egy 21 éves fiatalembert, az október 15-i incidenssel kapcsolatban."

A paparazzo egyébként nem sérült meg. Wayne Rooney legutóbb márciusban kapott idézést, egy diák bántalmazásával kapcsolatban.

Wayne Rooneyt 12 hónapon belül négyszer állították ki a futballpályákon - például a nyári világbajnokságon. Meglepő amit mond:

"Bármennyire furcsa is, az elmúlt időszakban - ha úgy tetszik, amióta a Manchester United tagja vagyok - kevesebb büntetést kapok, mint korábban. Igaz, szerencsétlenül jött össze rövid idő alatt a sok kiállítás. Elismerem, lehetnék bizonyos helyzetekben higgadtabb is. De féktelen győzni akarás vezérel, és ezt még azok sem vitatták, akik bíráltak."


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást