eur:
394.01
usd:
365.68
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta

Van Nistelrooy: négy gól Pamplonában

A Real Madrid 4-1-re győzött az Osasuna pályáján a spanyol labdarúgó-bajnokság 10. fordulójában. A fővárosiak összes gólját a remek napot kifogó holland Ruud van Nistelrooy szerezte. A rangadót nyerő Barcelona visszavette az első helyet a Sevillától.

A 43. percben rövid időre állt a játék, mert Iker Casillast megdobták egy öngyújtóval, de a madridi kapus vállalni tudta a folytatást.

Az eddigi éllovas, a Sevilla gólnélküli döntetlent játszott a Santander otthonában.

A forduló utolsó találkozóján a Barcelona tíz sárga és két piros lapot hozó, hektikus csatában, 0-1-ről fordítva nyert a Zaragoza ellen. A 86. percben még döntetlen volt az állás, ám akkor Ronaldinho megszerezte második találatát, majd Saviola is a kapuba talált.

A Barcelona öröme nem felhőtlen: a 27. percben Messi súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, az első orvosi jelentések szerint eltört a lába.

További eredmények:
Celta Vigo-Huelva 1-2
Getafe-Mallorca 1-0
Gimnastic-Deportivo La Coruna 0-0
Betis-Levante 2-1
Real Sociedad-Espanyol 1-1
Barcelona-Zaragoza 3-1

Szombaton játszották:
Valencia-Bilbao 1-1
Atlético Madrid-Villarreal 3-1

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

A kormány veszélyhelyzeti intézkedései vannak Brüsszel asztalán

Az Európai Bizottság két ügyben is kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a közbeszerzésre vonatkozó uniós jogszabályok megsértésére hivatkozva még tavaly év végén, amelyek heteken belül új szintre léphetnek. A Portfolio uniós döntéshozóktól úgy értesült, hogy több esetben látnak még kételyeket a magyar közbeszerzési rendszert illetően, így valószínűleg további egyeztetésekre lesz szükség, ezek után májusban felszólítást küldhetnek, hogy ne citálják Magyarországot az Európai Unió Bírósága elé.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×