eur:
393.82
usd:
365.52
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Bundabotrányba keveredett a CSZKA Moszkva - eltiltották a bírót

Szentpétervári képviselők egy csoportja feljelentést tett Jurij Csajka főügyésznél, mivel véleményük szerint az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban több esetben részrehajlók a bírók, a meccsek végeredményét pedig előre egyeztetik.

A Csajkához elküldött levélben a többi között az áll, hogy néhány játékvezető rendre hatalmas hibákat követ el az egyik vagy másik csapat kárára, illetve javára, és ebből előre megbeszélt eredményekre lehet következtetni.

A feljelentésben példaként szerepel a CSZKA Moszkva-Zenit Szankt Petyerszburg összecsapás, amelyen a képviselők szerint világosan látszott, hogy a játékvezetői trió érdekelt volt a az 1-0-ás végeredmény kialakulásában.

A meccsen Vlagyimir Pettaj bíró egy erősen vitatott tizenegyest ítélt meg a moszkvaiak javára és a Zenit két szabályos gólját is érvénytelenítette.
Pettaj bírót a játékvezetői bizottság az említett találkozón elkövetett hibái miatt a szezon végéig eltiltotta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×