Rá sem ismerne az új McLarenre - de itt láthat róla képet!

Infostart
2006. november 6. 13:38
A spanyol Marca című lap fotósa Valenciában lefényképezte a McLaren-Mercedes jövő évre tervezett festését. A spanyolok azért is kísérik kiemelt figyelemmel az istállót, mert kétszeres világbajnokuk, Ferando Alonso is ebben az autóban ül majd 2007-ben.

A McLaren-Mercedesnél nagy változások mennek végbe a téli szünet alatt. Távozik a csapattól Kimi Raikkonen, és érkezik a helyére a világbajnoki címvédő, Fernando Alonso. Csapattársa még nem ismert, de akár az is elképzelhető, hogy egy másik spanyol, Pedro de la Rosa foglalhatja el a 2-es rajtszámú autót.

A wokingiakhoz új szponzorok is érkeznek: a spanyol versenyzőt több katalán cég is támogatja, ráadásul a Ferraritól a Vodafone is a McLarenhez pártolt át.

Ezeknek az új feliratoknak köszönhetően az autó festése is megváltozik: a Mercedes ezüst mellett hangsúlyosabb lesz a mobilszolgáltató piros színe.

A tavalyi téli szünetben még narancs színű autókkal köröző workingiak csak tavasszal mutatták be a csillogó ezüst festést, így ez a mostani felvétel sem tekinthető biztosan a 2007-es festésnek.

Az azonban tény, hogy az új logók már láthatók voltak a McLaren autóján Valenciában.