Cassano durvult, most pihen

Infostart
2006. október 30. 18:00
A Real Madrid határozatlan időre felfüggesztette Antonio Cassano kerettagságát, mivel az olasz támadó a legutóbbi spanyol bajnoki után tiszteletlenül beszélt a gárda ugyancsak olasz vezetőedzőjével, Fabio Capellóval. A királyi gárda pénzbüntetéssel is sújtja a magáról megfeledkezett futballistát. A madridi tréner ma már nem volt hajlandó együtt dolgozni a játékossal.

A felfüggesztés annyit jelent, hogy a támadó az elkövetkezendő hetekben a madridi gárda mérkőzésein kívül a csapat edzésein sem jelenhet meg.

A klub továbbá azt is megerősítette, hogy Cassanónak anyagilag is fizetnie kell majd tettéért, ám pontos pénzösszeget nem árultak el.

Ilyen esetre legutóbb az 1999/2000-s szezonban volt példa a Real Madridnál, amikor Nicolas Anelka viselkedett hasonló módon, aminek következményeképp a pénzbüntetés és a kerettagság felfüggesztés szintén nem maradt el.

A hírek szerint Cassano durván megkérdezte Capellótól, hogy nincs-e szégyenérzete cselekedete miatt, továbbá állítólag pofátlan, csirkefogónak is nevezte.

Ez azért is lehet meglepő, mivel Cassano és Capello már az AS Róma csapatánál is dolgozott együtt, és akkor kapcsolatuk meglehetősen jónak volt mondható.