Németh Krisztián mesterhármassal igazolta klasszisát

Infostart
2006. október 29. 18:22
Második mérkőzését is megnyerte a magyar U19-es labdarúgó-válogatott a ciprusi Eb-selejtező-csoportban. Az azeriek ellen Németh Krisztián újra elkápráztatott mindenkit: három gólt lőtt az 5-0-ra végződött találkozón. Várhidi Péter csapata szinte biztosan továbbjutó már.

A magyar csapat a házigazda ciprusiak ellen elért 3-1-es győzelmet követően vasárnap az elsó játéknapon az örményeket legyőző azeriek ellen lépett pályára, Famagusztában.

A Magyar Labdarúgó-szövetség honlapjának információi szerint Várhidi Péter a Somodi Bence - Úr László, Pintér Ádám, Tóth Imre, Vadnai Dániel - Filkor Attila, Vass Ádám, Gyömbér Gábor (Mészáros Márk a 79. percben) - Stieber Zoltán (Nagy Sándor az 58. percben) - Farkas Balázs, Németh Krisztián (Lencse László a 84. percben) összeállítású gárdát küldte pályára.

A gólok sorát a múlt héten a Dinamo Kijev első csapatában is bemutatkozott Farkas Balázs nyitotta meg az első negyedóra végén, majd az első félidő utolsó percében a csapat legfiatalabb tagja, Németh Krisztián, az MTK csatára növelte az előnyt.

A második játékrészben az azeriek ugyan továbbra is nagyon harcosan és agresszíven futballoztak, de szerencsére a magyarok lőtték a gólokat. A harmadik gólt az olasz Inter középpályása, Filkor Attila szerezte, majd az utolsó húsz percben Németh Krisztián lőtt két újabb gólt.

A másik vasárnapi találkozón az örmények 1-0-ra nyertek a ciprusiak ellen. Miután a négyes csoportból két együttes jut tovább, a magyar válogatott szinte biztosan versenyben marad a tavaszi folytatásra.