Gera játszott az Arsenal ellen, Priskin győztes gólt lőtt Watfordban

Infostart
2006. október 25. 09:07
Gera Zoltán - miután edzője pihentetni akarta a hétvégi, városi rangadóra -, csak 32 percet játszott a West Bromwich Albionban az Arsenal elleni Ligakupa-mérkőzésen. A Watfordban Priskin Tamás ellenben győztes gólt szerzett a Hull City ellen.

West Bromwich-Arsenal a Ligakupában! Jól hangzik, de a teljes képhez hozzátartozik, az "Ágyúsok" tulajdonképpen a tartalékcsapatukkal, például Lehmann, Touré, Gallas, Ljungberg, Hleb, Rosicky, Gilberto Silva, Van Persie és Henry nélkül játszottak a birminghami találkozón.

Pihentek a WBA kulcsemberei

Tony Mowbray, a WBA új edzője a mérkőzés előtt úgy döntött, nem állítja Gerát a kezdő csapatba. A magyar válogatott játékos erről így beszélt a honlapján: "Edzés után szólt az edzőm, hogy ezúttal nem jelöl a kezdőcsapatba. Több kulcsembert pihentetni kíván az erőltetett bajnoki sorozat miatt. Hétvégén nagy rangadót játszunk a Birminghammel, amelyen szeretnénk folytatni remek győzelmi sorozatunkat."

Aliadière két gólja

A mérkőzés legjobbja az Arsenal fiatal csatára, Jeremy Aliadière volt, aki kiharcolt, majd gólra váltott egy tizenegyest, aztán lőtt még egy gólt, kialakítva a 2-0-s végeredményt. Gera az 58. percben állt be, de nem tudta csökkenteni a hátrányt.

Piskin a kezdőben


Jobb napja volt Priskin Tamásnak, aki a Watford mezében megszerezte tétmérkőzésen az első angliai gólját a Hull City elleni Ligakupa-mérkőzésen. A magyar csatár azért került a kezdőcsapatba, mert a bajnokikon rendszeresen játszó Tommy Smith e sorozatban nem szerepelhet.

A magyar csatár döntött

Priskin élt a lehetőséggel: miután csapata a 3. perctől Young góljával vezetett, az 54. percben, elcsípve a Hull védőjének, France-nak a rossz hazaadását, a kapuba helyezte a labdát. Fontos, sőt döntő gól volt, mert a hajrában jobban játszó vendégcsapat a 71. percben a korábbi válogatott Nick Barmby révén szépített. A Watford, minden sorozatot figyelembe véve, először győzött a rendes játékidőben ebben az idényben - mégpedig Priskin Tamás góljával!


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást