Érik az évezred átigazolása

Infostart
2006. október 20. 05:17
A Barcelona világsztárja, Ronaldinho nem akar nyilatkozni esetleges Milanhoz történő átigazolásáról - írja a channel4.com. A brazil zsenit a nyáron hozták összefüggésbe az olasz Milannal, és a legfrissebb hírek szerint az utóbbi időben harmatos csatárjátékot nyújtó piros-feketék újabb ajánlatra készülnek.

A brazil Ronaldinho az olasz sajtó megkeresésére azt mondta: "Semmit sem fogok mondani ezzel kapcsolatban, mert ez nem rám

tartozik. Nem szoktam az átigazolási piac pletykáival foglalkozni. Annyit tudok, hogy a testvérem [aki egyben ügynöke is - szerk. ] beszélt a Barcelona vezetőivel erről. Felesleges lenne olyasvalamiről nyilatkoznom, amiről igazából semmit sem tudok."

A Milan alelnöke, aki korábban kizárta annak lehetőségét hogy a brazil világbajnok elhagyná a Nou Campot, most már nem annyira pesszimista: "Ronaldinho a Milanban? Isten tudja" - mondta Adriano Galliani az Anderlecht elleni győztes BL-mérkőzést követően.

Az alelnök hozzátette azt is, hogy Carlo Ancelotti vezetőedzőnek nem okozna problémát Ronaldinho beépítése a csapatba.

{{keretes_cim}}

Kaká, a Milan brazil labdarúgója bejelentette: a piros-feketéknél szeretné befejezi pályafutását.

"Nagyon boldog lennék, ha a Milanból vonulhatnék vissza. Itt mindenem megvan, ráadásul Olaszországban úgy érzem jobb játékos lettem. A világon mindössze pár olyan klub van, amely versenyezhet a Milannal, de én itt akarok maradni, egyetlen más ajánlat sem érdekel" - jelentette ki Kaká.

A világbajnok középpályás első olaszországi évében bajnok lett a Milánnal és a Serie A legjobbjának választották, azóta is az olasz csapat egyik legfontosabb játékosa.

Kaká kijelentése felerősítheti a találgatásokat válogatott társa, Ronaldinho Milánóba igazolásáról, hiszen a két játékos a brazil együttesben jól megérti egymást.