Barthez lehet hamarosan a Chelsea megmentője

Infostart
2006. október 18. 16:14
Fabien Barthez ügynöke tárgyal az angol bajnok képviselőivel. A világ legeredményesebb kapusa kész újrakezdeni a labdarúgást.

A 35 éves, világ- és Európa-bajnok, világbajnoki ezüstérmes Fabien Barthez a németországi tornán még a francia válogatott első számú kapusa volt.

Utána azonban nem tudott megállapodni klubjával, az Olympique Marseille-jel az újabb szerződéskötésről, majd hiába tárgyalt élete első profi klubjával, a Toulouse-szal is. Pedig azért is szeretett volna a "Lilákhoz" igazolni, hogy közel lehessen beteg édesanyjához.

Ám a Toulouse-nak nem kellett, ezért 2006. október 5-én hivatalosan is bejelentette visszavonulását. Ellenben a "nyugdíjas lét" lehet, hogy még két héten keresztül sem tart: José Mourinho, miután Petr Cech hosszú időre kidőlt a sorból, korábbi tervét megváltoztatva mégis csak szeretne igazolni egy klasszis kapust.

A Chelsea már felvette a kapcsolatot Barthezzel, ezt a francia kapus ügynöke is elismerte. Elképzelhető, hogy a 2000 és 2003 között a Manchester United tagjaként már Angliában szerepelt kapus a napokban aláírja szerződését.