A Fradi mérkőzést játszana az olaszliszkai tragédia áldozatáért

Infostart
2006. október 18. 17:06
A Ferencváros labdarúgócsapata, az olaszliszkai tragédia áldozata családját segítendő, jótékonysági mérkőzésen venne részt.

A zöld-fehérek honlapján olvasható állásfoglalás szerint "a Ferencvárosi Torna Club sportolóit, dolgozóit is mélységesen megdöbbentette a megmagyarázhatatlan olaszliszkai eset. Futballcsapatunk stábjából leginkább Gellei Imrét rázta meg a tragédia, hiszen vezetőedzőnk civilben tanár, akárcsak a napokban történt szörnyűség áldozata. A szakember és játékosai a döbbenet után cselekvésre szánták el magukat: felajánlották segítségüket az özvegynek, illetve családjának."

A Ferencváros hajlandó jótékonysági mérkőzésen pályára lépni, amelynek teljes bevételét felajánlja az elhunyt családjának. Az ellenfél és a találkozó időpontja egyelőre nem ismert, de a Fradi már jelezte, akár az Újpest ellen is vállalná a mérkőzést.

Nemes gondolat, jó ötlet: egyrészt a legnépszerűbb magyar klub segítene egy nagy bajba jutott családot, másrészt így mégsem marad a magyar futball a legnagyobb érdeklődést kiváltó rangadója nélkül. Azt meg csak remélni tudjuk, hogy ha létrejön a két csapat között a mérkőzés, a két szurkolótábor is a találkozó céljához méltó viselkedéssel segíti majd az akciót.