A Real megtalálta Roberto Carlos utódát

Infostart
2006. október 16. 18:50
A Real Madrid mindenben megegyezett a Fluminense csapatával, a mindössze 18 éves Marcelo ügyében. A brazil válogatott játékos januártól a Real Madridé - közölte a Marca nevű spanyol sportlap portálja.

Franco Baldini Predrag Mijatovic megbízásából vasárnap Brazíliába utazott, hogy befejezze a tárgyalásokat a Fluminense vezetőivel, és hétfőn sikerült is lezárni az üzletet.

A megállapodás értelmében Marcelo januárban csatlakozik a királyi gárda keretéhez, addig a Fluminense csapatában futballozik - írja a Marca.

A Real Madridnak 6,5 millió eurójába került a transzfer, ami egészen pontosan úgy jön ki, hogy a madridiak 6 milliót fizettek Marcelo jelenlegi csapatának, míg a maradék a játékos markát ütötte.

Az ifjú brazil tehát a téli-átigazolási időszak első napjaiban érkezik a spanyol fővárosba, ha addig semmilyen horribilis fordulat nem történik, és elfoglalja a még szabadon lévő egy nem EU-s helyet.

Marcelót hazájában az új Roberto Carlosnak tartják, mindössze 174 centiméter magas, és az elmúlt idényben 34 mérkőzés alatt 6 gólt is szerzett a Fluminense csapatának színeiben.

Nem csak a posztja, de játékfelfogása is nagyban hasonlítható Roberto Carloséhoz, akinek így szinte bizonyos, hogy ez lesz az utolsó idénye a Real Madridban.

Miután sikerült megegyezni Marcelo ügyében, Franco Baldini tovább folytatja dél-amerikai körútját, és az elkövetkezendő napokban Buenos Airesbe utazik, hogy megegyezzen a Boca Juniors vezetőivel Gago ügyében.

A hírt a Real Madrid hivatalosan egyelőre nem erősítette meg, ennek ellenére a Marca tényként közli a megállapodás létrejöttét.