Lassan összeszedi magát a Real Madrid

Infostart
2006. szeptember 18. 06:56
Spanyolországban mindkét nagycsapat sikerrel vette a hétvégi fordulót. A Barcelona a Racing Santandert verte idegenben, míg a Real Madrid otthon győzött a Real Sociedad ellen.

"Életem egyik legboldogabb napja" - fogalmazott a nyáron az angol Arsenalból a Real Madridba igazolt Jose Antonio Reyes, aki megszerezte első gólját a spanyol csapat színeiben. A játékos szerint egyébként nehéz mérkőzés volt a Real Sociedad elleni, de "a második félidőben elfáradt az ellenfél és több lehetőséget hagyott nekünk".

A Real Sociedad elleni 2-0-s győzelem alkalmával az első gólt szerző Reyes szerint a pozitív dolgokra kell koncentrálniuk, azokra a jelenségekre, amelyek következtében sikerült győzniük. A mérkőzés második gólját egyébként David Beckham szerezte a 92. percben.

Szintén pozitívan értékelte a mutatott játékot a Real Madrid edzője. Fabio Capello szerint mind az eredményben, mind a játékban sikerült egyet előrelépniük. "Elégedett vagyok azzal, hogy a második félidőben már jobban játszottunk, főleg azért, mert erre emlékeznek majd. Valami születőben van a csapatnál, de még sokat kell dolgoznunk" - fogalmazott a Real Madrid edzője.

Győzött a Barcelona is, a katalánok 3-0-ra verték a Racing Santandert. A Barca mérlege elképesztő: három meccs, három győzelem, minden mérkőzésen három gól. A vezetést a 17. percben megszerző Eto'o már idénybeli 4. góljánál tart.

Bár a katalánok a mérkőzés előtt kissé tartottak a Racing hatalmas termetű csatárától, Zigicstől, végül simán hozták a mérkőzést. Annak ellenére, hogy győzelmük csak a 83. percben vált biztossá, amikor Giuly megszerezte második góljukat. A győzelmet végül Ronaldinho 11-esből szerzett gólja tette magabiztossá.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást