Nincs lényeges változás Puskás Ferenc állapotában

InfoRádió / MTI
2006. szeptember 15. 11:12
A Kútvölgyi Kórház intenzív osztályának megbízott igazgatója szerint nincs lényeges változás az intézményben kezelt Puskás Ferenc állapotában. Iványi Zsolt közölte: minden idők egyik legjobb labdarúgójának állapota stabil.

Nincs lényeges változás a Kútvölgyi Kórházban kezelt Puskás Ferenc, minden idők egyik legjobb labdarúgójának egészségi állapotában - közölte az intézmény intenzív osztályának megbízott igazgatója.

Iványi Zsolt egyetemi docens a távirati irodának elmondta: a család kérésére annyit közölhet, hogy Puskás Ferenc állapota stabil, nincs lényeges változás.

Az Aranycsapat 79 éves, olimpiai bajnok és vb-ezüstérmes játékosát hat éve folyamatosan a Kútvölgyi Kórházban kezelik az Alzheimer-kór egy speciális változatával. Állapota az utóbbi években stabil volt, bár a nyilvános szereplést már nem engedélyeztek neki orvosai.

A héten Puskás Ferenc egyik volt együttese, a világ egyik legnagyobb sportklubja, a Real Madrid felszólította a nemzetközi szervezeteket arra, hogy még életében adózzanak a lehető legtöbb elismeréssel az egyesület volt játékosának.

Puskás Ferenc nyolcvanötször szerepelt a magyar válogatottban, mellyel olimpiát nyert, az 1954-es világbajnokságon pedig ezüstérmet szerzett.