A Lyon újra legyőzte a Real Madridot

InfoRádió / MTI
2006. szeptember 13. 22:45
A francia Lyon hazai pályán 2-0-ra győzött a spanyol Real Madrid ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában. A francia bajnok tavaly szintén az első körben találkozott a madridi együttessel, és akkor 3-0-ra nyert. Az Arsenal, a Milan és a Manchester United győzelemmel kezdte a sorozatot.

A francia bajnok már a meccs elején előnybe került, ekkor a brazil Fred talált a halóba, később a portugál Thiago lőútt gólt és beállította a 2-0-ás végeredményt.

Az eredmény még a spanyolokra nézve hízelgő, mivel a védelmi bakik sorozata miatt több góllal is kikaphattak volna. Feltűnő volt a világbajnok Cannavaro bizonytalankodása.

Két magyar érdekeltségű mérkőzésen: Milan-AEK Athén 3-0, a görög együttesben Tőzsér Dániel a 70. percben lépett a pályára. Anderlecht-Lille 1-1, Juhász Roland a 68. percben állt be a hazai együttesbe.

A Manchester United egy küzdelmes meccsen 3-2-re nyert a Celtic Glasgow ellen. A legutóbb döntős Arsenal 2-1-re nyert Hamburgban. Az UEFA Kupában elődöntőig jutott Steaua Bukarest idegenben 4-1-re kiütötte a Dinamó Kijevet.

Két további eredmény: Koppenhága-Benfica 0-0, Porto-CSZKA Moszkva 0-0.