eur:
394.38
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

A játékosok jóindulatán múlik az FTC sorsa

Előreláthatólag a legutóbbi fizetési határidőként megjelölt augusztus 31-én sem kapják meg elmaradt prémiumukat a Ferencváros labdarúgói és a szakmai stáb tagjai. Az FTC kommunikációs igazgatója reméli, hogy egyetlen játékos sem tesz feljelentést a csapat ellen. Ez ugyanis az NB III-ba való visszasorolást is jelenthetné.

"A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy rendezze elmaradását" - mondta az MTI-nek Horváth K. József kommunikációs igazgató.

"A Ferencváros is több helyről vár nagyobb összeget, ha ezek megérkeznek, azonnal elkezdődik az elmaradt prémiumok kifizetése. (...) Az alapfizetését mindenki megkapja" - tette hozzá.

A játékosok jóindulatán múlik

A kommunikációs igazgató szerint nem kell attól tartani, hogy a tartozás miatt azonnal a harmadosztályba sorolják vissza a zöld-fehéreket.

"Én is olvastam több helyen, hogy ha augusztus 31-ig nem sikerül minden tartozást rendezni, akkor a hétvégén már az NB III-ra kell készülnünk, de ez azért nem így működik" - közölte Horváth K. József.

"Ha valaki megunja a várakozást és feljelenti a klubot, akkor a Magyar Labdarúgó Szövetség eljárást indít, hoz egy elsőfokú határozatot, ez ellen fellebbezéssel lehet élni, tehát van egy ügymenet, amit nem lehet megkerülni. Természetesen abban bízunk, hogy senki sem fordul az MLSZ-hez, mindenki átérzi és megérti a helyzetünket, s amint lehetőség nyílik rá, a Ferencváros rendezi tartozását" - mondta.

Horváth K. József hozzátette: a legkomolyabb bevételt a nyolchektárnyi telek vagyonkezelői jogának értékesítéséből reméli a klub, de mivel a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) a spanyol befektető anyagát sem találta megfelelőnek, új - immár harmadik - pályázatot kell kiírni, melynek részleteiről zajlik az egyeztetés az illetékesek között.

Lipcsei Péter: "elfogyott a türelmünk"

Lipcsei Péter csapatkapitány azt mondta, egyelőre még nem tájékoztatták a kialakult helyzetről.

"Ha ma sem kapjuk meg az elmaradt pénzünket, akkor meg kell beszélnünk a többiekkel, mit tegyünk. Úgy gondolom, hogy több papírt nem írunk alá a tartozások átütemezéséről, már három éve hitegetnek bennünket, elfogyott a türelmünk. Gellei Imre vezetőedző mindig azt kéri tőlünk, hogy kizárólag a következő meccsre koncentráljunk, eddig így is cselekedtünk. A délutáni edzés után többet fogunk tudni, remélem lesz olyan vezető, aki lejön hozzánk az öltözőbe és tájékoztat minket a folytatásról" - közölte.

A sajtóban megjelent hírek szerint a klub egymilliárd forint körüli összeggel tartozik, ennek felével a labdarúgóknak.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 19. 18:04
×
×
×
×