A kormányok is kaptak a Fradi-tüntetésen

Infostart
2006. augusztus 12. 15:03
Mintegy ezer szurkoló tüntetett a Ferencváros Üllői úti székháza előtt. A szurkolói szövetség vezetője beszédében Ináncsy Miklós elnök lemondását követelte.

Magyar Balázs felsorolta azokat is, akik szerinte felelősök azért, hogy az FTC - történetében először - az NB II-ben szerepel. Köztük megemlítette az előző klubvezető, Furulyás János nevét is.

A felelősök között szerepeltek a magyar kormányok is. Emlékeztetett arra, hogy egyes fővárosi klubok egészen más elbánásban részesültek az elmúlt években, mint a Fradi.

Magyar Balázs az Újpestre és a Vasasra utalt, mondván: a lila-fehérek stadionját teljes egészében felújíttatta az állam, az angyalföldiek pedig szinte ingyen jutottak ahhoz a területhez, amelyet most használnak.

A Ferencvárosi Torna Club elnöksége pénteken levélben lemondásra szólította fel Ináncsy Miklóst, az egyesület elnökét. Hasonló lépésre szánta el magát a klub több legendás labdarúgója is.

Ináncsy Miklós szerint viszont a felhívásokat azért időzítették mostanra, mert ígéretesen alakulnak a tárgyalások a szlovák befektetőjelölttel.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást