Elfogadták Supka Attila lemondását

InfoRádió / MTI
2006. augusztus 8. 20:56
A DVSC Futball Szervező Zrt. rendkívüli igazgatósági ülésén elfogadta Supka Attila vezetőedző lemondását. A tagok az új tréner kinevezéséig ideiglenesen a pályaedző Herczeg Andrást és a kapusedző Mező Józsefet bízták meg a csapat felkészítésével.

Supka Attila hétfő este írásban jelezte a vezetőségnek távozási szándékát.

"A sportnapilapban olyan cikk jelent meg a csapattal és velem kapcsolatban, amely után nem tudtam folytatni a munkát Debrecenben" - mondta a szakember, miután szerinte Szima Gábor, a futballcsapatot működtető cég elnöke az egész magyar edzői kar hozzáértését megkérdőjelezte.

"Nem igaz, hogy Jámbor László erőnléti edző debreceni munkája során nem voltak kondicionális gondjaink és azzal sem értek egyet, hogy a Rabotnicki elleni BL-selejtezőre nem készültünk fel megfelelően, más kérdés, hogy az eredmény nem úgy alakult ahogy szerettük volna" - tette hozzá Supka Attila, aki egyelőre pihenni szeretne, így hazaköltözik Sopronba.

"Sehol nem fogok bejelentkezni és ajánlgatni magam. Ha kipihentem magam, utána szívesen dolgoznék itthon vagy külföldön. Békéscsabán a bentmaradásért küzdöttünk, Debrecenben a bajnoki cím megszerzése volt a cél, úgy érzem, sehol nem okoztam csalódást" - mondta a tréner.

Supka Attila 2004 novemberétől irányította Debrecenben a szakmai munkát, vezetésével a csapat az elmúlt két évben megnyerte a bajnokságot. A hajdúsági együttes korábban soha nem volt aranyérmes az élvonalban.