eur:
393.84
usd:
367.81
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk

Baumgartner Zsolt három góllal segítette a Forma-1-es pilótaválogatottat

A Forma-1-es pilótaválogatott 11-7-re (más források szerint 11-8-ra) nyert a magyar sportolókból és közéleti személyiségekből álló All Star-csapat ellen a Puskás Ferenc Stadionban rendezett jótékonysági futballmeccsen.

Baumgartner Zsolt három gólt szerzett, az első magyar Forma-1-es pilóta a második félidőben hatékonyan segítette a Nazionale di Pilotit. A csapatkapitány Michael Schumacher egy góllal vette ki a részét a sikerből.

 

A mérkőzésen a vezetést a magyar All Star-csapat szerezte meg, Szabics Imre találatával. Michael Schumacher egyenlített, és a pilótáknál játszó Tököli Attila egy perccel később a vezetést is megszerezte a vendégek számára, amit Maro Engel hamarosan két gólra növelt.

 

Szabics Imre újabb találatával szépített a magyar csapat, így 2:3-as állással vonulhattak a csapatok a félidei pihenőre.

 

A második játékrészben Baumgartner Zsolt duplázásával már három gólra nőtt a pilóták előnye (2:5), ezen Kanta József még szépített (3:5), de Giorgio Pantano találata ismét háromra növelt (3:6).

 

Varga Zoltán büntetőből lőtt góljára (4:6), még Felipe Massa válaszolt (4:7), majd a mérkőzés a komolytalanságba fulladt. Magyar részről ugyan Lipcsei Péter, Eperjes Károly és Hajdú B. István is betalált, de ez is csak a 7:11-es eredményhez volt elegendő.


A meccs végi kavarodásban úgy tűnt, hogy Cipő, a Republic frontembere is érvényes gólt szerzett, de több forrás ezt nem számította bele a végeredménybe.

 

A mérkőzés végén Felipe Massa még a bírót is lebirkózta, Michael Schumacher pedig már mezétől megszabadulva rohangált a pályán.

A mérkőzés bevételét gyermekkórházak támogatására fordítják.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×