Schumacher elővette a pörölyt

Infostart
2006. július 31. 14:36
A nemzetközi sajtó Michael Schumacher újabb diadalát és visszatérő világbajnoki esélyeit taglalja a Forma-1-es Német Nagydíj másnapján. Az olasz sajtó a franciákat fricskázza, a gallok aggódnak a Renault miatt, a spanyolok Alonsot hajtanák.
La Gazzetta dello Sport:

"Schumi visszatért. Két Ferrari elől, Alonso válságban. Már csak 11 pont a hátrány, Schumi, micsoda diadal! A vörös csoda ismét német földön zengeti fel az olasz himnuszt, három héttel a futball-világbajnoki arany után."

Corriere della Sera: "A vb-címről álmodó Ferrari ráijesztett az ellenfelekre, főleg Alonsóra, akinek lehervadt az arcáról a mosoly. Mindössze 11 pontra olvadt a különbség, két csapat között dől el az elsőség, a Renault-nak van több oka az aggodalomra. Ki tudja, az azúrkék diadal után a vörös csoda is bekövetkezik? Persze a franciák ezúttal biztosan elegánsabbak lesznek, mint Zidane."

Franciaország: "Az egész Renault-csapat tehetetlennek bizonyult."

Le Parisien: "Schumacher sorozatban harmadszor nyert, amelyből kétszer duplázott a Ferrari. Ismét nyílt a vb, aggódhat a Renault."

L,Equipe: "Megfelelő tapadás híján Alonso és Fisichella képtelen volt szembeszállni a Ferrarikkal. Az egész Renault-csapat tehetetlennek bizonyult. A Michelin gumik túlságosan igénybe lettek véve, és végül elhasználódtak."

Le Figaro: "A Schumacher-Massa kettős révén a Ferrari ismét a francia csapat nyomában lohol, amelynek semmi sem jött össze Hockenheimben."

Spanyolország: "Gyorsabban Alonso, különben Schumacher utolér!"

El Periodico de Catalunya: "Folyamatos veszély! Alonsónak kétségessé vált a címvédés, Schumacher már a nyakában liheg."

Marca: "Gyorsabban Alonso, különben Schumacher utolér!"

Nagy-Britannia: "Schumacher elővette a pörölyt"

The Sun: "Mesterhármasával Schumacher 14 pontot hozott renault-s riválisán. A mezőny legidősebb pilótája hibátlan teljesítménnyel jelezte, hogy 89. diadalára sem csökkent az ereje."

The Guardian: "Schumacher egy sebességgel feljebb kapcsolt, a címvédő csak botladozott. Ráadásul a harmadik helyen befutó Raikkönenről várhatóan szeptemberben, Monzában jelentik be, hogy jövőre ferraris lesz. Bár hivatalosan még nem erősítették meg, Schumacher még egy évet biztosan marad Maranellóban."

Daily Mirror: "Schumacher a legjobb úton halad afelé, hogy nyolcszoros világbajnokként lépjen le a Forma-1 színpadáról. Egyre többen vélik úgy, hogy az öreg harcos már nemcsak esélyes, hanem favorit."

Daily Telegraph: "Ferraris színekben aratott 70. győzelmével Schumacher elővette a pörölyt. Három siker után 25-ről 11 pontra csökkent Alonso előnye."