"Erdei bosszút áll a Tigrisért"

InfoRádió / MTI
2006. július 30. 12:27
Klaus-Peter Kohl, a hamburgi Universum vezetője szerint fényes jövő vár Erdei Zsoltra, aki szombaton késő este hatodszor is megvédte a Boksz Világszervezetnél (WBO) birtokolt félnehézsúlyú világbajnoki címét a német Thomas Ulrich ellen Oberhausenben.

"Azért eresztettem össze két versenyzőmet, hogy megtudjam, melyikük lesz a klubom félnehézsúlyú képviselője. Zsolt még sosem küzdött ilyen nagyszerűen, és mivel német ellenfelet győzött le, annyit nőtt a népszerűsége, mintha még ötször megvédte volna az övét. Õ fog bosszút állni a Tigrisért!" - jelentette ki Kohl.
/>
/>Az istállófőnök következő célja a címegyesítő meccs összehozása lesz Fabrice Tiozzo ellen. A Boksz Világszövetség (WBA) francia bajnoka tavaly februárban kiütötte a Tigris becenévre hallgató - és a csata után visszavonult - Dariusz Michalczewskit, aki 1994-től 2003-ig birtokolta a WBO-övet.
/>
/>Tiozzo ugyanakkor az elmúlt hónapokban nem sokat foglalkozott a boksszal, és erősen kérdéses, hogy mikor állhatna ki egy címegyesítő meccsre.
/>