"Van rizikó Erdei Zsolt esti meccsében"

Infostart
2006. július 29. 13:35
Erdei Zsolt szombaton késő este klubtársa, a német Thomas Ulrich ellen védheti meg a Boksz Világszervezet félnehézsúlyú világbajnoki címét Oberhausenben.

Többen is hangsúlyozzák, hogy Ulrichnak komoly előnyt jelenthet, hogy egy német klub, az Universum színeiben Németországban bokszolhat.

Dámosy Zsolt, Erdei Zsolt menedzsere az InfoRádióban úgy nyilatkozott, hogy nem tart ettől és bízik benne, hogy utólag sem kell emiatt magyarázkodniuk.

Az sem kizárt, hogy az Universum türelme az ígéretesebben profivá váló Ulrichhal, nem pedig a mindeddig hibátlan, de Németországban valóban nehezebben eladható Erdei Zsolttal szemben fogyott el - jegyezte meg a menedzser.

Nem tagadta viszont, hogy egy ilyen összecsapásnak is megvan a maga veszélye.

"Zsolt a meccs esélyese, Ulrichnak viszont minden bizonnyal ez az utolsó komoly lehetősége a bizonyításra" - tette hozzá.

Dámosy Zsolt szerint Ulrich legnagyobb erőssége éppen az óriási ütőereje, így Erdei Zsolt figyelme egy pillanatra sem lankadhat, még az utolsó percben sem lehet biztos a sikerben. A magyar bokszoló képzettebb, ráadásul bízhat a gyorsaságában is.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást