Az MTK kiütötte a Rákospalotát

Infostart
2006. július 29. 21:48
Folytatta remeklését az MTK: a Hungária körúti gárda az ausztriai bravúros tornagyőzelme után a labdarúgó NB I nyitó fordulójában 4-0-ra kiütötte a vendég Rákospalotát. Megvan az idény első triplázója Hrepka Ádám személyében.

A Hungária körútiak már a kilencedik percben vezetést szereztek Hrepka góljával, majd nyomasztó fölényüket a szünetig újabb gólra váltotta a 19 éves csatár.
/>
/>A szünet után sem változott érdemben a meccs képe: előbb Rodenbücher István fejesgólja, majd Hrepka harmadik találata keserítette el a Rákospalota születésnapos vezetőedzőjét, Urbán Flóriánt.
/>
/>A bajnoki cím megszerzése nem szerepel az MTK hivatalos céljai között, az elmúlt hónapok tapasztalatai alapján viszont semmiképp nem bízhatja el magát a címvédő Debrecen. Minden jel arra mutat, hogy számolni kell Garami József szakmai igazgató fiatal gárdájával.
/>
/>Ha Hrepka Ádám hasonló ütemben fejlődik, akkor hamarosan helyet követelhet magának a felnőtt válogatottban is, míg a rákospalotaiak jobb, ha elfelejtik ezt a meccset.
/>