Lemondott a Fradi elnöke

Infostart
2006. július 27. 12:41
Lemondott posztjáról Ináncsy Miklós, a Ferencvárosi Torna Club elnöke azután, hogy a labdarúgócsapatot kizárták az NB I idei küzdelmeiből.

Ennek ellenére az első hírek szerint Ináncsy Miklós marad az FTC elnöke, mert lemondását az elnökség nem fogadta el.

 

Petró László, az egyesület ügyvédje bejelentette, hogy még a csütörtöki napon eljuttatnak egy levelet a Magyar Labdarúgó Szövetségbe (MLSZ), ebben kérik, hogy halasszák el a bajnokság első három fordulóját.

A klub ugyanis megteszi az általa szükségesnek vélt lépéseket, és az ügyészséghez, polgári bírósághoz, illetve az európai szövetséghez (UEFA) fordul jogorvoslatért.

 

Hozzátette: az ügyészséget már csütörtökön tájékoztatják arról, hogy álláspontjuk szerint milyen szabálytalanságok történtek a licenceljárás során.

Közben a Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint csütörtökön beérkezett a Ferencváros nevezése a bajnokság másodosztályának küzdelmeire.

Haáz Ferenc technikai vezető a 100%Fradi című lapnak elmondta, amennyiben az FTC a másodosztályban indul, akkor valószínűleg az NB II Keleti csoportjában küzdhet majd a feljutásért.

Ez esetben az FTC azt kéri: az augusztus 12-i nyitófordulóban hazai pályán, az Üllői úton szeretne játszani a csapat.

AZ MLSZ szerdán tájékoztatta az FTC-t arról, hogy - miután a fellebbviteli licencadó bizottság nem adott neki rajtengedélyt az élvonalra - a csütörtöki sorsolásig elküldheti nevezését az NB II-re.

 

 


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást