A Fradi a pályán most is nyert

Infostart
2006. július 22. 15:11
A Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 4-2-re győzött a Felcsút vendégeként. A fővárosi csapat szurkolói abban reménykednek, hogy a következő bajnoki szezonban nem kell egymás ellen játszania a két együttesnek.

Az FTC a szerb Lazic góljával szerzett vezetést, de a szünetre már a Felcsút vezetett 2-1-re.

A második félidőben már jobban ment Gellei Imre vezetőedző együttesének: Jovánczai Zoltán, Takács Ákos és Bartha László is eredményes volt.

A Ferencváros szurkolói a 4-2-es siker ellenére nem lehetnek nyugodtak, hiszen továbbra sem tudni, hogy elindulhat-e a csapat az élvonalban. Ha igen, akkor jövő szombaton Kaposvárott lépnek pályára Lipcsei Péterék.

Az Újpest egyelőre nem az NB I első fordulójára, hanem az UEFA Kupa-előselejtező visszavágójára készül. A lila-fehérek szombati edzőmeccsükön 3-1-re nyertek az Integrál-DAC ellen.

Kovács Zoltánék - akárcsak a Vaduz ellen 4-0-ra elveszített hazai meccsen - most is viszonylag hamar hátrányba kerültek, de ezúttal sikerült fordítaniuk. A liechtensteiniek ellen büntetőt hibázó Tóth Norbert most két góllal vette ki a részét a sikerből, a végeredményt pedig Kőhalmi András állította be.

A nap legnagyobb presztízsű felkészülési találkozóját a magyar csapatok közül az MTK játssza: Garami József szakmai igazgató együttese a német élvonalbeli Wolfsburggal csap össze egy ausztriai négyes tornán fináléjában.

A kék-fehérek csütörtökön kellemes meglepetésre 3-2-re nyertek a szintén Bundesliga-szereplő Nürnberg ellen.