Nem ütött a dulakodó német középpályás?

Infostart
2006. július 3. 13:34
Továbbra is bizonytalan, hogy a német válogatott középpályása, Torsten Frings kedden pályára léphet-e az olaszok ellen, mert a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) vizsgálatot indított ellene - jelentette az InfoRádió müncheni tudósítója.

Az olasz tévében közölt felvételek arra engednek következtetni, hogy Frings az argentinok elleni meccs végén kitört dulakodásban arcul csapta az egyik argentin futballistát.

A FIFA hétfő délelőtti közleményében cáfolta, hogy az német középpályás elleni vizsgálat megindítását az olasz szövetség kezdeményezte.

Az olasz hírközlő szervek vasárnap tévé-felvételekre hivatkozva jelentették, hogy a német játékos is aktívan résztvett az incidensben.

A felvételen Frings is látható, amint kezét egy argentin játékos felé emeli, azonban ellenfele azóta hangsúlyozta, hogy a német játékos csupán védekezett a dulakodásban.

A német válogatott sikerével zárult meccs végén az elkeseredett argentin játékosok egy része nekitámadt az ellenfél több emberének. A FIFA vizsgálatot rendelt el a két csapat vezetői ellen, két argentin játékosra minden bizonnyal eltiltás vár.

Torsten Frings tagadta, hogy bárkit is megütött volna. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség szóvivője utalt arra, hogy a német futballista ügyében nem az olasz tévé, hanem a FIFA felvételei alapján döntenek.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást