eur:
394.24
usd:
369.36
bux:
65212.36
2024. április 19. péntek Emma

Bicskeit kísérti Liechtenstein?

Pikáns fejleményeket tartogatott a péntek délután az Újpest szurkolóinak: a lila-fehér csapatnak a labdarúgó UEFA Kupa-selejtező első fordulójában Liechtensteinben kell pályára lépnie, éppen ott, ahol a sorsolás után nem sokkal kinevezett Bicskei Bertalan edzői karrierje legkellemetlenebb mérkőzését rendezték.

Emlékezetes, hogy a szakember irányításával a magyar válogatott mindössze 0-0-ás döntetlent ért el a házigazdák nemzeti együttese ellen. Most a bajnok Vaduz lesz az aktuális Bicskei-gárda, az Újpest ellenfele.

 

A volt szövetségi kapitány - aki korábban a Luzern trénereként is dolgozott - az InfoRádióban elmondta, hogy a Vaduz németes futballt játszik, szorgalmas, sokat futó, jó fizikai állapotú játékosokból áll a gárda.

 

Bicskei Bertalan maga is pályafutása egyik legnagyobb balsikerének érzi a liechtensteini gólnélküli döntetlent. A szakember ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy az utóbbi években több más csapat is pontot veszített az alig 160 ezer lakosú államban. (A 2004-es Európa-bajnokság házigazdája, Portugália csak 2-2-es döntetlent ért el Eb-selejtezőn idegenben Liechtenstein ellen.)

Címlapról ajánljuk
Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×