Bicskeit kísérti Liechtenstein?

Infostart
2006. június 24. 04:53
Pikáns fejleményeket tartogatott a péntek délután az Újpest szurkolóinak: a lila-fehér csapatnak a labdarúgó UEFA Kupa-selejtező első fordulójában Liechtensteinben kell pályára lépnie, éppen ott, ahol a sorsolás után nem sokkal kinevezett Bicskei Bertalan edzői karrierje legkellemetlenebb mérkőzését rendezték.

Emlékezetes, hogy a szakember irányításával a magyar válogatott mindössze 0-0-ás döntetlent ért el a házigazdák nemzeti együttese ellen. Most a bajnok Vaduz lesz az aktuális Bicskei-gárda, az Újpest ellenfele.

 

A volt szövetségi kapitány - aki korábban a Luzern trénereként is dolgozott - az InfoRádióban elmondta, hogy a Vaduz németes futballt játszik, szorgalmas, sokat futó, jó fizikai állapotú játékosokból áll a gárda.

 

Bicskei Bertalan maga is pályafutása egyik legnagyobb balsikerének érzi a liechtensteini gólnélküli döntetlent. A szakember ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy az utóbbi években több más csapat is pontot veszített az alig 160 ezer lakosú államban. (A 2004-es Európa-bajnokság házigazdája, Portugália csak 2-2-es döntetlent ért el Eb-selejtezőn idegenben Liechtenstein ellen.)