eur:
394.07
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Paraguay győzelemmel mehet haza

Változatos, jó iramú mérkőzést játszott egy mással a paraguayi és a trinidadi együttes a B csoport utolsó körében, az eredménnyel azonban csak a dél-amerikai gárda lehet elégedett.

Élvezzük a játékot! Akár ezt is mondhatta a két csapatkapitány a kezdő sípszó előtt, hiszen a két gárda azonnal gólra tört.
/>/>/>
/>/>/>

Annak ellenére, hogy a játék a két tizenhatos között folyt, a kapukra már nem voltak veszélyesek a csatárok. Az első játékrész közepe Jackről szólt, ugyanis a trinidadiak kapusa többször is bravúrral hárította a paraguayi próbálkozásokat.
/>/>/>
/>/>/>Amikor már úgy tűnt, hogy ez Jack napja lesz, Paraguay egy öngóllal megszerezte a vezetést! Acuna ívelt be egy szabadrúgást, a labda pedig a közép-amerikai Sancho fejéről került a saját kapujába.
/>/>/>
/>/>/>A gól feldobta a paraguayi válogatottat, sorra vezették támadásaikat, újabb gól azonban a szünetig nem esett. A folytatásra feltámadt Trinidad és Tobago, ez azonban csak arra volt elég, hogy a meccs elejéhez hasonló hullámzó játék alakuljon ki.
/>/>/>
/>/>/>A hátralévő időben a paraguayi támadók voltak hatékonyabbak, a trinidadiakat inkább a lelkesedés jellemezte.
/>/>/>
/>/>/>A meccs végén akadt néhány komolyabb közép-amerikai ziccer, ezekre azonban rendre kimaradtak, Paraguay pedig büntetett! Egy rövid kényszerítő után Cuevas a jobb alsó sarokba lőtt, és széppé tette a csapata búcsúját.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×