eur:
393.09
usd:
367.14
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György

Megkapják a pénzüket a togóiak

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) fizeti ki a németországi világbajnokság csoportküzdelmei után búcsúzó togói válogatott játékosainak járó prémiumot.

Markus Siegler, a FIFA szóvivője közölte: minden ország futballszervezete 7-7 millió svájci frankot kap a világbajnoki részvétel kiharcolásáért, ebből az összegből levonjuk a futballistáknak járó pénzt. Mint mondta: korábban is volt már hasonlóra példa, nincs ebben semmi különös."

A játékosoknak járó pontos összegről Siegler nem nyilatkozott. Korábban a német lapokban 50 ezer eurós jutalomról lehetett olvasni. A pénzügyi viták miatt a togóiak nem akartak elutazni a hétfői, Svájc elleni csoportmeccsükre, de a FIFA közbenjárására meggondolták magukat.

Togo a vb-n a Koreai Köztársaságtól 2-1-re, Svájctól 2-0-ra kapott ki és a Franciaország elleni záró találkozó eredményétől függetlenül nem juthat be a nyolcaddöntőbe.

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×