eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Bravúros angolai pontszerzés Mexikó ellen

Mexikói kudarc, angolai bravúr: a németországi labdarúgó-világbajnokság D csoportjának második fordulójában Mexikó csak gól nélküli döntetlenre volt képes Angola ellen.

Bár az afrikai ország csapata gólhelyzet nélkül játszotta le a mérkőzést, a pontszerzéssel örömet okozott a mintegy tízmillió
angolainak.

Az első félidőben szinte semmi nem történt, a mezőny egyetlen klasszis futballistája, a mexikói Marquez próbálkozott szabadrúgásból, de csak a kapufát találta el.

A második játékrészben többet próbálkoztak a közép-amerikaiak, de vagy minden helyzetüket elrontották, vagy az angolai kapu, Rocardo hárított bracúrral.

Az utolsó 20 percben jelentős fölénybe került a mexikói együttes, Macanga kiállítása után az angolaiak már kizárólag az eredmény tartására koncentráltak, támadások vezetésére nem maradt erejük.

Mexikó támadott, támadgatott, ám hiába volt bent néha négy csatáruk is a pályán, Angola ellen ez is kevésnek bizonyult.

Mexikó nehéz helyzetbe került a csoportban, hiszen az utolsó fordulóban a kvartett legerősebbjével, Portugáliával játszik, míg Angola Irán ellen lép pályára.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×