eur:
393.1
usd:
366.77
bux:
66587.13
2024. április 25. csütörtök Márk

Zidane a Rolling Stonesban

A francia sajtó keményen kritizálja a gall válogatottat, az öregecskedő Rolling Stoneshoz hasonlítva Zidanékat. A franciák a világbajnokság eddigi legunalmasabb mérkőzésén 0-0-s döntetlent játszottak a svájciakkal.

Immár nyolc éve, az 1998-as megnyert vébédöntő óta képtelen világbajnokságon gólt rúgni a francia válogatott, amely legutóbb a németországi torna nyitófordulójában játszott gólnélküli döntetlent a svájciakkal.

A Le Parisien francia napilap "a Rolling Stones búcsúturnén" címmel értékelte a franciák teljesítményt, utalva a csapat 30 év fölötti, magas átlagéletkorára. A francia válogatottból öt játékos is elmúlt 32 éves, köztük a csapat központjának számító Zidane.

A franciák vasárnap Dél-Koreával találkoznak.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×