eur:
393.87
usd:
365.14
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Kísért Ronaldo rejtélyes betegsége

Megfigyelésre egy frankfurti klinikára vitték Ronaldót, a brazil labdarúgó-válogatott játékosát, aki szédülésre és erős fejfájásra panaszkodott. A Brazil Labdarúgó Szövetség egyik illetékese elmondta: az orvosok semmiféle rendellenességet nem tapasztaltak.

A szövetség szerint Ronaldo állapota lehetővé teszi, hogy részt vegyen az edzéseken. A 2002-es világbajnokság gólkirálya egy hete még lázas beteg volt, és bár azóta visszatért a csapathoz, senkinek sem nyilatkozott.

A jobb memóriájú drukkereknek az eset kapcsán eszébe juthatnak az 1998-as világbajnoki döntő előtti történések. Ekkor a mérkőzés előtti este Ronaldót rejtélyes rosszullét gyötörte, és bár pályára lépett a döntőben, szinte csak téblábolt a pályán.

A brazil válogatott, amely a németországi labdarúgó világbajnokság F csoportjának első fordulójában 1-0-ra győzött a horvátok ellen, vasárnap Münchenben az ausztrálok ellen lép pályára.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×