Így szórakoznak Beckhamék

Infostart
2006. június 13. 08:54
Nagy-Britannia egyik legsikeresebb komédiasorozatával kapcsolódnak ki az angol labdarúgó-válogatott tagjai a németországi világbajnokságon. David Beckham a Csak a kötözött bolondok című sorozat egyik főszereplőjét hívta meg az angol csapat szálláshelyére.

David Beckham hatalmas rajongója az egyik legsikeresebb angol vígjátéknak, a Magyarországon Csak a kötözött bolondok címen futó sorozatnak.

Az angol válogatott csapatkapitánya a komédia több dvd-jét is magával vitte a németországi labdarúgó-világbajnokságra és most elhatározta, hogy vetítést rendez.

Ám a Real Madrid középpályása nem elégszik meg egyszerű mozizással, meghívta ugyanis a sorozat egyik főszerepét játszó David Jasont is.

A felhőtlen szórakozást segítheti, hogy az angol válogatott csatára, Peter Crouch egyik beceneve Rodney, ami megegyezik a sorozat egyik főszereplőjének nevével, márpedig ezt a ziccert a többiek aligha hagyják ki.

Az angol csapat, amely első mérkőzésén 1-0-ra verte Paraguayt, csütörtökön lép legközelebb pályára Trinidad és Tobagó ellen.