eur:
393.83
usd:
367.5
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

A Real Madridot reklámozhatja Alonso

A Real Madrid címere díszíti majd Fernando Alonsónak, a Renault spanyol Forma-1-es világbajnokának versenyautóját, ha Juan Palacios nyeri a királyi klub elnökválasztását.

Juan Palacios az elnöki poszt esélyese, az üzletember egyébként egy órákat forgalmazó nagy céget irányít.

A Renault és a Real Madrid közötti együttműködés annak köszönhető, hogy Juan Palacios évek óta jó viszonyban van Fernando Alonsóval, aki gyermekkorától a fővárosiaknak szurkol.

Ha Palacios győz, a Renault-n először július 16-án, a Francia Nagydíjon lesz látható az embléma, és a Forma-1-es idény végéig az autón is marad.

Az elnökválasztásra azután kerül sor a Real Madridnál, hogy februárban lemondott Florentino Pérez elnök, majd a helyét elfoglaló Fernando Martínt olyan ellenséges hangulat fogadta, hogy ő is távozni kényszerült.

Az idény végén Juan Ramón López Caro vezetőedző is felállt a kispadról, a madridiak új edzőjéről az elnökválasztás után születik döntés.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 25. 06:13
×
×
×
×