eur:
395.06
usd:
366.08
bux:
65206.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Feszültség és széthúzás a hollandoknál?

Egoistának nevezte és bírálta a Hollandia-Szerbia és Montenegró mérkőzés legjobbját, Arjen Robbent csapattársa. Robin van Persie szerint a győztes gól szerzője a saját érdekeit a csapaté elé helyezi.

Bár a nemzetközi labdarúgó-világ egyöntetűen Arjen Robbent látta a vasárnapi Hollandia-Szerbia és Montenegró mérkőzés legjobbjának, a holland csapaton belül nem mindenki vélekedik így.

Robin van Persie ugyanis a lefújás után egoistának nevezte a Chelsea támadóját. "Jó lenne, ha Arjen megértené, hogy rajta kívül még tízen futballozunk ugyanabban a csapatban, nem kell mindent egyedül megoldania és akkor sem haragszunk meg rá, ha véletlenül lepasszolja a labdát" - mondta van Persie.

"Többször előfordul, hogy a saját érdekeit helyezi előtérbe a csapatéval szemben. Nem tud minden meccset egyedül megnyerni" - kritizálta csapattársát a holland támadó.

A Chelsea játékosa nem kívánta kommentálni a kijelentést, csupán annyit jelentett ki, hogy a győzelemmel jelentősen nőttek a holland válogatott továbbjutási esélyei.

Korábbi világversenyek alkalmával többször is felmerült, hogy az igazán nagy holland sikerek gátja a csapaton belüli széthúzás. Marco van Basten szövetségi kapitány ennek megakadályozására több klasszist is kihagyott a vébére nevezett keretből.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×