Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Bocsánatot kért a trinidadi kapitány

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
A svédek elleni gólnélküli döntetlennel hatalmas meglepetést okozó Trinidad és Tobago labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya szerint csapata további váratlan dolgokat is produkálhat még a tornán.

Leo Beenhakker nyilatkozata szerint a svéd sztárok az Arsenalból, a Barcelonából vagy a Juventusból érkeztek, míg a trinidadi meghatározó játékosok a Jabloteh, a Wrexham és a Gillingham együtteseiben szerepelnek. A kapitány szerint Larssonék még nem is hallottak ezekről a gárdákról.

Leo Beenhakker elmondta: a meccs után többen megkérdezték, hogy minek köszönhetik a bravúros pontszerzést és mindenkinek ugyanazt válaszolta: sikerült kihúzniuk kapott gól nélkül. A holland kapitány korrekt volt, amikor azt mondta: "nincsenek nagy titkok, minden futballistám a maximumot nyújtotta és hihetetlen nagy szerencsénk volt."

A holland szakember hozzátette: továbbra sem gondolja azt, hogy csapatának reális esélye van a továbbjutásra, abban azonban nagyon bízik, hogy Anglia és Paraguay ellen is jó mérkőzést játszanak majd. Mint mondta: különösen az angolok ellen szeretnének pontot szerezni.

A lefújás után a tréner sokáig beszélgetett Zlatan Ibahimoviccsal, majd a svéd klasszis hirtelen otthagyta Leo Beenhakkert. Az okokról a kapitány elmondta: "Zlatan az Ajax Amsterdamban a játékosom volt, felidéztük a közös időket. Akkor hagyott ott, amikor megköszöntem a segítségét a pontszerzésünkben és azt mondtam neki viccesen, hogy úgy viselkedett velünk, ahogy egy igazi jó barátnak kell. Később elnézést kértem tőle a tréfáért."