eur:
394.06
usd:
369.21
bux:
65778.11
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Bocsánatot kért a trinidadi kapitány

A svédek elleni gólnélküli döntetlennel hatalmas meglepetést okozó Trinidad és Tobago labdarúgó-válogatottjának szövetségi kapitánya szerint csapata további váratlan dolgokat is produkálhat még a tornán.

Leo Beenhakker nyilatkozata szerint a svéd sztárok az Arsenalból, a Barcelonából vagy a Juventusból érkeztek, míg a trinidadi meghatározó játékosok a Jabloteh, a Wrexham és a Gillingham együtteseiben szerepelnek. A kapitány szerint Larssonék még nem is hallottak ezekről a gárdákról.

Leo Beenhakker elmondta: a meccs után többen megkérdezték, hogy minek köszönhetik a bravúros pontszerzést és mindenkinek ugyanazt válaszolta: sikerült kihúzniuk kapott gól nélkül. A holland kapitány korrekt volt, amikor azt mondta: "nincsenek nagy titkok, minden futballistám a maximumot nyújtotta és hihetetlen nagy szerencsénk volt."

A holland szakember hozzátette: továbbra sem gondolja azt, hogy csapatának reális esélye van a továbbjutásra, abban azonban nagyon bízik, hogy Anglia és Paraguay ellen is jó mérkőzést játszanak majd. Mint mondta: különösen az angolok ellen szeretnének pontot szerezni.

A lefújás után a tréner sokáig beszélgetett Zlatan Ibahimoviccsal, majd a svéd klasszis hirtelen otthagyta Leo Beenhakkert. Az okokról a kapitány elmondta: "Zlatan az Ajax Amsterdamban a játékosom volt, felidéztük a közös időket. Akkor hagyott ott, amikor megköszöntem a segítségét a pontszerzésünkben és azt mondtam neki viccesen, hogy úgy viselkedett velünk, ahogy egy igazi jó barátnak kell. Később elnézést kértem tőle a tréfáért."

Címlapról ajánljuk
Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, viszont az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András, a Magosz főtitkára.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×