Vébé-kellékek a vibrátortól a kontaktlencséig

InfoRádió / MTI
2006. június 6. 11:16
Szinte nincs olyan tárgy, amelyet ne lehetne beszerezni labdarúgó-világbajnoki kivitelben. A német szuvenírárusok nem ismernek lehetetlent.

A nemzeti színű kontaktlencse szinte már természetes, az viszont talán nem, hogy a mellékhelyiséget is teljesen meg lehet tölteni a vébé-mintás felszerelésekkel.

A fanatikus szurkolók a piszoárra apró kaput illeszthetnek, természetesen vb-vécépapír is kapható, amely jelenleg német és holland színekben kapható.

A szurkolók hazafiságukat az ágyban is megmutathatják a fekete-piros-arany színekben tündöklő óvszer révén.

Az egyik szexkellék-bolthálózat a közelmúltban Olli K. és Michael B. felirattal ellátott vibrátorokkal állt elő. Mikor Oliver Kahn és Michael Ballack perrel fenyegetett, sietve kivonták a vibrátorokat a forgalomból.

A "hazai játékos" és "játékvezető" nevű modellek azonban továbbra is kaphatók.

Levegő 5 euróért

A találkozókat tévén követők piros kordonszalaggal keríthetik el magukat a lakásban, melyen "Tilos az átjárás - mérkőzés folyamatban" írás figyelmezteti az arra tévedőket.

Szükség esetén sípból valamint piros és sárga lapból álló készlettel lehet otthonról véleményezni a bírói ítéleteket.

Akinek pedig nem jutott jegy, egy élelmes kereskedő jóvoltából akkor is beleszagolhat a vb légkörébe: 5 euróért bármelyik stadion levegőjéből vásárolhat egy üvegnyit.