eur:
395.72
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Elbukta a biztos győzelmet a Fradi

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a Sopron vendégeként a labdarúgó NB I utolsó fordulójában. A zöld-fehérek sokáig vezettek, de a meccs vége előtt néhány perccel egy védelmi kihagyás után egyenlített a soproni gárda.

Első félidő

A zuhogó esőben az első negyedóra végén egy védelmi hiba után között vezetést szerzett a Ferencváros.

A 13. percben Lipcsei adott be jobbról, a labda a Lazic-Bagoly pároson megpattant, majd a lesgyanús helyzetben lévő Bajevszki kicselezte a kifutó Takács kapust, majd nyolc méterről az üres kapuba lőtt (0-1).

A félidő további részében a házigazdák elképzelés nélküli akcióit könnyen hárították a vendégek, sőt a félidő végén kétszer is a soproni kapus bravúrja kellett ahhoz, hogy ne növelje előnyét az FTC.

Második félidő

Szünet után, ugyan mezőnyfölényben játszott a Sopron, a Fradi játszott veszélyesebben.

Az 58. percben a gólszerző Bajevszki játszotta át a soproni tizenhatos jobb oldalánál Costisort, kapura tört, majd éles szögből, hat méterről lőtt, de Takács jól zárta a szöget.

A hajrában aztán váratlanul egy szép fejessel egyenlített a Sopron: a 87. percben Horváth ívelte középre a labdát és a berobbanó Bagoly nyolc méterről élesen a bal alsó sarokba fejelt (1-1).

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×