Eriksson lesz a Real Madrid vezetőedzője?

Infostart
2006. május 29. 07:49
Az angol válogatott szövetségi kapitánya közölte játékosaival: a világbajnokság után a spanyol sztárcsapat, a Real Madrid szeretné szerződtetni. Sven Göran Eriksson már terveket szövöget a csapat megerősítésére.

Könnyen előfordulhat, hogy az angol válogatott a világbajnokság után távozó szövetségi kapitánya, Sven Göran Eriksson lesz a spanyol sztárcsapat, a Real Madrid új vezetőedzője - erről maga az érintett beszélt játékosainak.

A szakember olyannyira biztos a felkérésben, hogy állítólag már a tervezett változtatásokon gondolkodik. Ezek között szerepelhet angol válogatott játékosok Spanyolországba csábítása is, ami minden bizonnyal komoly felháborodást váltana ki a szigetországban.

Sven Göran Eriksson korábban azt nyilatkozta, hogy még a vébé kezdete előtt szeretné rendezni jövőjét. Erre minden esélye meg is van, hiszen a vezetőségváltás előtt álló spanyol sztárcsapat legesélyesebb elnökjelöltje Villa Mir állítólag már megkereste.

A Real Madrid vezetőségének tagja lehet a volt ralivilágbajnok Carlos Sainz is, aki elismerte, hogy valóban felmerült Eriksson szerződtetése.