Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Beckham Spanyolországban akar letelepedni

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
David Beckham, a Real Madrid angol válogatott labdarúgója egy tévéinterjúban arról beszélt, hogy továbbra is mostani csapatában képzeli el a jövőjét, és pályafutása végeztével is Spanyolországban maradna.

"Itt akarok letelepedni. A családom boldog, és imádok itt futballozni" - mondta az ITV1 brit televíziós csatornának a középpályás.

Arra a kérdésre, hogy pályafutása végéig a Real Madridban kíván-e maradni, azt válaszolta: "Azt hiszem, igen, mert a karrierem végén olyan futballistaként akarok visszavonulni, aki a legmagasabb szinten, a legjobb csapatokban játszott. Márpedig a Manchester Unitednél és a Real Madridnál nincs magasabb szint".

Úgy tűnik, mostanra a feleségét sikerült meggyőznie, noha Victoria a spanyolországi légióskodás kezdetén elsősorban popzenei karrierje miatt többször is hónapokra hazautazott Angliába.

A műsorban jelen volt a Spice Girls volt sztárja is, aki mint mondta, maga is csodálkozik rajta, de nem akar feltétlenül - és főleg nem azonnal - hazatérni.

"Van egy házunk itt, ismerünk néhány szimpatikus embert, a gyerekek boldogok."

A családról megjelenő cikkekkel kapcsolatban David Beckham úgy fogalmazott, egyszerűen nem tud már megbízni az emberekben. Alapvetően nem volt bizalmatlan, de azzá vált az évek során.

"Minden héten bíróság elé idéztethetnénk valakit. Minden nap jelenik meg olyan cikk, ami valótlanságot állít" - jegyezte meg Beckham.