eur:
394.23
usd:
370.14
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Meggyógyulhat a vb kezdetére Wayne Rooney?

Rohamosan javul Wayne Rooney állapota, így nem kizárt, hogy az angol válogatott lábközépcsont-töréssel bajlódó játékosa már a csoportküzdelmek során pályára léphet a június 9-én kezdődő németországi labdarúgó-világbajnokságon.

Egyre valószínűbb, hogy akár már a csoportmérkőzéseken pályára léphet az angol válogatott csatára, Wayne Rooney. A Manchester United játékosa még április végén, a Chelsea elleni mérkőzésen szenvedett lábközépcsont-törést.

"Egyelőre minden tökéletesen halad. Pontos diagnózist a következő MRI-vizsgálat után tudunk majd adni, de minden esély megvan rá, hogy időben felépül" - nyilatkozta Leif Sward, a nemzeti együttes orvosa.

"Jelenleg egy speciális védőfelszereléssel tud nyomást gyakorolni a lábfejére. Fantasztikus, hogy milyen tempóban halad, de ez annyira nem is meglepő, hiszen a fiatal játékosok többnyire gyorsabban gyógyulnak" - mondta az orvos a 20 éves játékosról, aki szerinte akár már a június 10-ei, Paraguay elleni első csoportmérkőzésen ott lehet a csapatban.

Az angolok a dél-amerikai együttes mellett Svédországgal, valamint Trinidad és Tobagóval szerepelnek egy csoportban.

Címlapról ajánljuk
Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

Az óvóhelyre kellett menekíteni Kijevben a német gazdasági minisztert

A háború kitörése óta másodszor látogatott Ukrajnába a német gazdasági miniszter. Robert Habeck célja az volt, hogy a kétoldalú gazdasági kapcsolatok megerősítéséről tárgyaljon A vizit alig huszonnégy órás volt, közben ugyanakkor a háború viszontagságait egy kijevi óvóhelyen is tapasztalhatta.

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×