Inforádió

Meghallgatom Élő adás

\"A vereség után is a saját kezünkben van a sorsunk\"

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Mészöly Géza, az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője csalódottan értékelte az MTK elleni elveszített rangadó végén történteket, de továbbra is bízik a végső sikerben.

A szakember nem mulasztotta el megemlíteni, hogy az első félidőben fölényben játszó együttese csak egyet használt ki ziccerei közül.

A szurkolók által élesen kritizált Mészöly Géza a cserékről megjegyezte, hogy Vermes Krisztián kérte a váltást, és Tisza Tibor is jelezte, hogy nem tudja végig vállalni a találkozót. A tréner hozzátette: lehetne most kifogásokat és bűnösöket keresni, de nincs értelme, hiszen még mindig az első helyen áll az Újpest a tabellán.

A lila-fehérek mestere hangsúlyozta: bár a hazai veretlenség elveszett, még mindig a saját kezünben van a sorsuk. Ha a Győr elleni idegenbeli és a Fehérvár elleni hazai meccsét megnyeri a gárda, bajnok lesz.

Garami József, az MTK szakmai igazgatója elsősorban annak örülhetett, hogy a rangadókon botladozó fiatal csapata ezúttal idegenben eredményesen küzdött meg a jobb erőkből álló riválissal.

A rutinos szakember elismerően beszélt az Újpest teljesítményéről, különösen ahogy az első félidőben játszott a listavezető. Garami József kiemelte, hogy csak nagyon nehezen tudták tartani az Újpest támadószekciójának tagjait.

Az MTK mestere kitért arra is, hogy fiatal együttesének volt helyzete a rangadó minden szakaszában. Nagy fegyverténynek könyvelte el a sikert a tréner hozzátéve, hogy a futballnak is nagyszerű reklámja volt a szombat délutáni derbi.