eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kapitulált a Veszprém

Egyenlített a Szeged a férfi kézilabda NB I döntőjében (2:2). A csongrádi együttes a párharc negyedik meccsén 31-21-re legyőzte a vendég Veszprémet. Az aranyéremről döntő mérkőzést vasárnap rendezik a címvédő otthonában.

A korábbi meccsekre jellemző keménységgel indult a csütörtöki csata is, mindkét oldalon erőszakosan törtek be a védőfalaknál, ám a kapusok jól védtek.
/>
/>Felváltva estek a gólok 4-4-ig, aztán Puljezevic hárításainak és a gyors támadásoknak köszönhetően ellépett a Szeged (8-4). A vendégek nyolc percig nem tudták bevenni a hazaiak kapuját, majd 10-5-nél időt kértek, de a trónkövetelő emberhátrányban is eredményes volt. A hazaiak eredményesen lőttek, függetlenül attól, ki állt a veszprémi ketrec előtt (12-6).
/>
/>A második félidő sem hozott sok izgalmat. A Szeged magabiztosan őrizte előnyét, sőt, növelte is. A Veszprém lélekben feladta az összecsapást, s már a zárófelvonásra készült. Negyedórával a vége előtt már kétszámjegyű volt a különbség (23-13), a végén még egy kis "örömkézilabda" is belefért.
/>
/>A két-két hazai siker azt jelenti, hogy a bajnoki aranyérem sorsa a vasárnap 13 órakor kezdődő veszprémi találkozón dől el.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×