eur:
393.82
usd:
365.09
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Talmácsi negyedik lett Kínában

A negyedik helyen végzett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnokság negyedik, kínai futamán.

A 125 kcm-es géposztályban tavaly KTM-mel bronzérmes, idén Hondával szereplő Talmácsi az ötödik helyről indult, és - ebben a szezonban először - végig tartani tudta a lépést a legjobbakkal.

A rajtot követően a negyedik pozícióban haladt a finn Mika Kallio, az olasz Mattia Pasini és a spanyol Julian Simon mögött, majd a vezető kvartetthez felzárkózott a cseh Lukas Pesek, később pedig a spanyol Alvaro Bautista.

A helyezések gyakran változtak, Talmácsi a hatos második felében motorozott. A zárókörben hatodik volt de az utolsó kanyarnál megelőzte Julian Simont, miközben Lukas Pesek elszámította magát, és kigurult a pályáról.

A viadalt Mika Kallio nyerte meg, noha pár száz méterrel a cél előtt még csupán a negyedik volt.

A kategória másik magyar indulója, az apriliás Tóth Imre 32. lett.

Címlapról ajánljuk
Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Hét órán belül két késelés Londonban - képek

Alig terjedt el a brit közösségi médiában egy londoni vonaton történt, brutális késelésről szóló videó, pár órával később egy metróállomásról jelentettek hasonló támadást. A késes támadások korábban bűnbandák vagy tinédzserek leszámolásaira voltak jellemzők.

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×