eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Áll a bál Olaszországban

Az olasz labdarúgást beárnyékoló bundabotrány legújabb fejezeteként a rendőrség átkutatta a szövetség római irodáját, és eljárás indult a Juventus, a Lazio és a Fiorentina vezetői mellett a négy hét múlva kezdődő németországi világbajnokságra jelölt Massimo de Santis játékvezető, továbbá szövetségi alkalmazottak és újságírók ellen is.

Az ügy előzménye, hogy Luciano Moggi, a Juventus távozó főigazgatója a vád szerint "megrendelte" a klub mérkőzéseire a bírókat, és ebben többen segítettek neki.

Amint terebélyesedik az ügy, egyre többen mondanak le. Már megtette ezt a torinói csapat elnöksége és az Olasz Labdarúgó Szövetség elnöke, Franco Carraro is. A rendőrség mellett az olasz és az európai szövetség, valamint az ügyészség is nyomoz.

Eközben a Juventus vasárnap bajnok lehet, ha legalább egy pontot szerez a Reggina ellen, vagy ha fő riválisa, a Milan nem győzi le a negyedik helyért küzdő Romát a fővárosban.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×