eur:
395.04
usd:
370.8
bux:
65132.72
2024. április 19. péntek Emma

Szűzen maradni Barcelonában

A spanyol bajnok, Bajnokok Ligája döntős FC Barcelona labdarúgóinak mezein a következő szezonban sem lesz hirdetés - jelentette be a katalán sztárklub elnöke.

Joan Laporta elnök szerint az FC Barcelona vezetése továbbra is ragaszkodik ahhoz az Európában egyedülálló hagyományhoz, mely szerint a labdarúgók meze "szűzen marad", azaz nem adják el szponzoroknak.

Az elnök ugyanakkor elmondta: könnyen elképzelhető, hogy néhány jótékonysági felhívás látható lesz a legendás gránátvörös-kék szerelésen.

Az elmúlt években többször is felmerült az egyik legértékesebb szponzori felület, a mez eladása. Idén a német BetandWin internetes fogadóiroda és a 2008-as-es pekingi olimpia szervezőbizottsága is komoly ajánlatot tett az FC Barcelona vezetésének.

A katalán sztárklub a múlt héten 18. alkalommal hódította el a spanyol bajnoki címet, jövő szerdán pedig az Arsenal ellen lép pályára a Bajnokok Ligája párizsi döntőjében.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×