eur:
393.72
usd:
369.32
bux:
65634.31
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Ismét bajnok a Rátgéber-egyetem!

Megvédte bajnoki címét a Pécs a női kosárlabda NB I-ben, miután a döntő harmadik mérkőzésén 73:64-re győzött a vendég Sopron ellen.

A baranyai együttes 3:0-ás összesítéssel nyerte meg a bajnoki finálét, és harmadszor védte meg címét.

Rátgéber László csapata a klub történetének tizedik bajnoki címét szerezte. A tréner a meccs után azt mondta, hogy az idény elején nem hitt sem a címvédésben, sem a kupagyőzelemben.

"Ezt az érzést nem lehet megszokni vagy megunni. Idén is rászolgáltunk a duplázásra, mert nálunk csodálatos a csapatszellem, és minden meccsen egymásért küzdünk a pályán" - mondta a pécsiek csapatkapitánya, Iványi Dalma, aki a döntő legjobbja lett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
Májusban kiderül, mennyire állnak készen a magyar cégek az AI használatára

Májusban kiderül, mennyire állnak készen a magyar cégek az AI használatára

Aki a digitális világban versenyképes vállalatot akar vezetni és felelősen gondolkodik, annak nem lehet kérdés, hogy meg kell teremteni az üzlet, a technológia és a jog közös nyelvét, egyszerűen kötelezővé vált, hogy ezek a területek tudjanak kommunikálni egymással. Mára annyira együtt mozognak és egymásra vannak utalva, hogy külön-külön lassan értelmezni sem lehet őket. A Digital Compliance by Design & Legaltech Konferencián 2024. május 8-án kiderül, hogy a hazai vállalatok mennyire mondhatók naprakésznek, kihasználják-e az innováció és azon belül is az MI lehetőségeit a vállalati versenyképesség növelése érdekében, és mit kell a vállalatvezetőknek a jogból és a technológiából esszenciálisan megérteniük ahhoz, hogy a tevékenységük jogszabálykövető módon történjen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 15:50
×
×
×
×